2011. október 14., péntek

Hajas Cut&Color Competition 2011

Hajas László rendezvényén a szakmai elit és a sztárvilág prominensei értékelték a legjobb frizurákat.
Sztárok zsűrizték a legjobb fodrászokat
Országunk egyik leghíresebb fodrásza, Hajas László egyedülálló módon foglalkozik a szalonjaiban dolgozó fodrászaival. Nem csak a szigorú teljesítményt várja el tőlük, ahogy a legtöbb főnök, hanem a kreativitásukat is gondozza. Ennek ékes bizonyítéka a Hajas Cut&Color Competition, ahol évről évre a tanuló és a már gyakorlott fodrászok mutathatják be tudásukat. A tét nem kicsi, hiszen az év fodrásza díjat lehet hazavinni különböző kategóriákban. A rendezvénynek ebben az évben is a Symbol Galéria adott teret, itt állították ki a versenyben résztvevő fodrászok képeit, és ide látogattunk el mi is, hogy megismerjük az ötletgazda, valamint a szakmai és a sztárzsűri véleményét – írja a Bánhidi Dóra, aki a Trendmagazin újságírójaként készített cikket az eseményről.
A Trendmagazin beszámolójából kiderül, hogy megtisztelte a galériát többek között Keresztes Ildikó, Jáksó László, Vastag CsabaVarga Viktorés Nánási Pál is.

Varga Viktor kedvenc képe
A szakmát képviselte Hennel Ádám, aki a Trendmagazin főszerkesztőjeként a legnagyobb átváltozásokat értékelte. "Természetesen én a divat oldaláról közelítettem meg a versenyt. Számomra a képeken fontos volt a modell beállítása, a ruha, a smink és a színvilág harmóniája is. Egyetlen olyan alkotást találtam, ami nálam maximum pontszámot ért el, mert ott nagyon egyben volt minden tényező, valamint a frizura is ötletes volt."

Hennel Ádám kedvence Metamorfózis díjat nyert
A zsűri pontszámainak összesítése után megszülettek az eredmények. A legtehetségesebb fiatal fodrászok elnyerhették a különböző kategóriák kitüntetéseit, valamint különdíjakat és ajándékokat is osztottak a szervezők.
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen szempontok szerint pontoztak a zsűritagok, és hogy mi volt a véleményük a sztároknak, akkor olvasd el a Trendmagazin beszámolóját a rendezvényről!